Un romascan a surprins sambata (5 august) un barbat care fura haine de pe un balcon de la etajul unu al unui bloc din Roman (vezi VIDEO mai jos). Inarmat cu o prajina foarte lunga si cu mult tupeu, acesta incearca ziua in amiaza mare sa fure hainele puse la uscat. Proprietarul apartamentului a fost anuntat si a reusit sa iasa pe balcon inainte ca hotul sa-si poata duce treaba pana la sfarsit, l-a alungat si a preferat sa-si ia toate hainele si sa le bage in casa.

Scena este cel putin alarmanta si denota ca hotii nu mai au frica de nimic. Chiar zilele trecute, romascanul Ioan Canarau, politist si lider de sindicat al politistilor, declara ca in acest oras mai exista o singura patrula de politisti si foarte rar se intampla sa fie doua patrule pe aceeasi tura. In urma cu 10-15 ani, in Roman erau cel putin 5 patrule de politisti.

Printre atributiile primarului este si siguranta cetatenilor. Daca printre istovitoarele reprize de lucru la statuia lui Leoreanu, primarul Micu s-ar ocupa un pic si de asta, poate s-ar gasi o rezolvare. Una dintre variante i-o sugeram noi: si asa primaria da un car de bani (aproape un miliard in prima jumatate a lui 2107) pentru servicii de paza si protectie catre GES Force SRL (firma controlata de Dan Misaila). Nu ar fi rau sa gaseasca resurse si pentru protectia cetatenilor.

Ionut CORFU (sursa video- facebook)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.