Trei barbati aflati intr-o autoutilitara au refuzat sa opreasca vineri la semnalul politistilor din Targu- Neamt, acestia pornind in urmarirea lor. Cei trei au abandonat la un moment dat masina, motivul fiind ca era plina cu cabluri furate, se arata intr-un comunicat IPJ Neamt:

”În ziua de 13 octombrie, a.c., un echipaj din cadrul Poliției orașului Tg. Neamț a încercat să oprească in trafic o autoutilitară a cărui conducător auto a comis o abatere in trafic. Întrucât conducătorul auto nu a oprit la semnalul efectuat regulamentar, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, însă atât conducătorul auto cât și alți doi pasageri au reușit să fugă abandonând autovehiculul.

În urma verificărilor, polițiștii au găsit în autovehicul abandonat, cablu tăiat cât și scule specifice pentru tăierea cablului. Pe parcursul cercetărilor polițiștii au depistat toți ocupanții autoutilitarei, respectiv trei bărbați cu vârste de 21,28 și 36 ani, toți din comuna Păstrăveni județul Neamț.

Cei trei bărbați au fost reținuți pentru 24 ore pe baza de ordonanță de reținere pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, iar la data de 14 octombrie, Parchetul de pe lângă Judecătoria Tg. Neamț a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.