Actualizare- IPJ Neamt: La data de 15 februarie a.c., tânărul de 29 de ani, din Cândești și bărbatul de 32 de ani, din județul Bacău, cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, au fost prezentați de polițiști Judecătoriei Piatra Neamț, față de aceștia fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Stirea initiala: La data de 14 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov au documentat activitatea infracțională a două persoane, bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din investigațiile efectuate până în prezent a reieșit că, la data de 17 septembrie 2021, un tânăr de 29 de ani, din Cândești și un bărbat de 32 de ani, din județul Bacău, ar fi spart geamul unui autoturism, parcat în localitatea Roznov, iar din interiorul acestuia ar fi sustras un telefon mobil, o stație de emisie-recepție și suma de aproximativ 8.000 de lei.

În urma probatoriului administrat, aceștia au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore.

Astăzi, persoanele în cauză urmează a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

sursa: IPJ Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.