Bărbatul din comuna Săbăoani care a jefuit o familie îndoliată în timpul priveghiului, a fost lăsat liber de judecători, fiind pus sub control judiciar. Între timp, politistii au reusit să mai recupereze o parte din prejudiciu, după ce initial, recuperaseră doar 9.000 de lei din aproape 5.000 de euro. ”La data de 6 octombrie a.c., persoana în cauză au fost prezentată instanței de judecată, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 zile.

Totodată, în urma activităților informativ operative, polițiștii au recuperat suma de 950 euro, până la acest moment prejudiciul recuperat fiind de 9.000 lei și 950 de euro.

Reamintim că, la data de 5 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați de către un bărbat, de 72 de ani, din Săbăoani, cu privire la faptul că a fost victima infracțiunii de furt.

Investigațiile efectuate de polițiști au relevat faptul că, în noaptea de 4 spre 5 octombrie a.c., persoane necunoscute, profitând de faptul că ușile erau neasigurate și că în imobil se desfășura un priveghi, ar fi pătruns prin efracție, în imobilul persoanei vătămate, de unde ar sustras suma de 2.300 de euro și 10.000 lei.

În urma documentării activității infracționale, polițiștii au identificat persoana în cauză, un bărbat de 52 de ani, din aceeași localitate, care a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, informeaza IPJ Neamt.

I.C.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.