Preotul Hrisostom Filipescu de la Manastirea Secu- Neamț, reuseste sa adanceasca si mai mult misterul despre ce s-a intamplat cu el in ultimele zile, dupa ce astazi, a postat pe canalul lui de YouTube, un mesaj filmat (video la sfarsitul articolului) de pe locurile din spate ale unei masini de politie, in drum spre o Sectie de Politie.

Clipul de 5 minute, cu titlul ”Comunicat oficial pentru presa adevărata din România!”, pare a fi filmat in aceasta dimineata, 5 martie. Hrisostom este imbracat in haine civile, poarta ochelari mari de soare si pare destul de lucid si coerent, in timp ce explica faptul ca a fost luat din apartamentul lui de politisti (nu specifica orasul, dar pare a fi Bucuresti sau Iasi) si se indreapta spre o sectie de politie pentru a da declaratii, dupa ce s-a trezit la locuinta in care se afla, cu mai multe echipaje ISU, SMURD, Jandarmerie si Politie. Referindu-se la postarile de pe facebook din ultimele doua zile, preotul da asigurari ca nu este nebun, ci că face revolutie si protesteaza.

El se lanseaza o serie de acuzatii grave la adresa BOR si enumera mai multi inalti prelati care sunt implicati in scandaluri homosexuale sau chiar contrabanda cu tigari. Despre maicutele de la doua manastiri din Neamt spune ca o fac pe mamele surogat la clinici mari din strainatate, servicii pentru care castiga intre 15 si 20.000 de euro. Din mesajul lui nu lipsesc nici referirile la politica, acuzand BOR ca finanteaza PSD.

Tot ce transmite Hrisostom Filipescu, in clipul video de mai jos (sursa: YouTube)

Alte detalii AICI:

Reîncepe ”Telenovela Hrisostom Filipescu”- Mesaj socant: ”Sunt bolnav psihic! Gânduri de suicid…”

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. După cum vă spuneam, Hrisostom Filipescu nu este nebun. Așteptăm ca un procuror să se autosesizeze în urma declarațiilor preotului călugăr. Câteva dintre faptele prezentate, având în vedere grupul infracțional organizat și gravitatea acestora, ar trebui preluate de DNA. Să nu uităm că DNA Iași a avut competență să se ocupe de șantajul sexual al arhimandrirului Jitaru asupra episcopului Corneliu Bârlădeanu. Mafia din BOR are motive să tremure de frica lui Dumnezeu. Prea a dansat cu Satana!!!

  2. Ascultați cu atenție cuvintele folosite în melodia B.U.G. Mafia – „N-ai fost acolo”, postată pe pagina de facebook, a lui Hrisostom Filipescu, pe data de 4 martie 2021. „N-ai fost acolo s-auzi tot ce-am auzit; N-ai fost acolo să vezi tot ce-am văzut; N-ai fost acolo să vezi tot ce-am făcut; N-ai fost acolo să vezi prin tot ce-am trecut; Nu mă cunoști, nu știi ce am făcut; Nu mă cunoști, nu știi prin ce-am trecut.”.
    Cine nu a trecut, prin ceea ce a trecut acest om, nu-l poate înțelege. Eu știu ce înseamnă să-ți pui sufletul pe tavă și să te dedici unei credințe cu toată ființa ta pentru ca mai târziu să-ți dai seama de deșertăciunea unei instituții cu pretenție de Biserică a lui Dumnezeu, plină de oameni falși și plini de patimi scârboase. Numai cei din Reeducarea de la Pitești au cunoscut, cu aceeași intensitate, sentimentul acut că totul este deșertăciune pe lumea asta. Îi transmit părintelui Hrisostom Filipescu: „Și totuși, Dumnezeu există.”. Nu trebuie să renunțăm la credințele noastre, pentru că niște farisei, nebuni și mincinoși, vor să ne convingă că noi suntem nebunii.

  3. Intru-totul de acord cu Dvs. Parintele este un om si duhovnic minunat !!! Ii doresc putere sa poata trece peste aceasta incercare… si totusi nu inteleg de ce a trebuit sa-l ia cu masina politiei si mai ales unde l-au dus ?? De ce a disparut de vineri ?
    Nu mi se pare in regula ce se intampla !!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.