La data de 22 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat în vârstă de 38 de ani, din județul Brăila, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni.

Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 11:30, pe fondul unor neînțelegeri legate de lipsa unor ovine dintr-o crescătorie, un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Hangu, folosindu-se de un cuțit pe care îl avea asupra sa, i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență, faptă de natură a-i provoca o stare de temere pentru integritatea sa personală precum și pentru bunurile sale.

Totodată, în perioada 18-22 februarie a.c., bărbatul de 54 de ani, care în baza unei înțelegeri verbale trebuia să aibă grijă de animalele bărbatului de 38 de ani, ar fi înstrăinat, fără drept un număr de 12 ovine, cauzând un prejudiciu de aproximativ 8.200 de lei.

În baza probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză s-a dispus măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și abuz de încredere.

sursa: IPJ Neamț

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.