Telenovela cu magistrala Apaserv (companie din subordinea CJ Neamt, cu director numit de Arsene) continua. Dupa ce ieri se anunta cu surle si tobe ca a fost cârpita avaria din fata spitalului din Piatra Neamt, la cateva ore dupa marea realizare din seria ”Modernizarea Neamtului”, magistrala a plesnit din nou, de data asta pe Bulevardul Traian, la foarte mica distanta de locul unde intervenisera initial specialistii Apaserv. Astfel, o buna parte din cartierul Maratei, ramane din nou pe uscat, la fel si orasul Roznov, dar si 3 comune. Se estimeaza ca furnizarea apei va fi reluata la miezul acestei nopti, dar in mod sigur, va mai dura mult dupa, pana ce presiunea va reveni la cote normale si apa de la robinete va fi limpede.

Anuntul Apaserv: Pentru remedierea unei avarii la conducta magistrala de pe Bulevardul Traian din Municipiul Piatra Neamt, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a furniza apa cu presiune scazuta existand si posibilitatea intreruperii temporare a furnizarii serviciului de alimentare cu apa potabila astazi, 07.07.2021 intre orele 11:00-20:00.

Vor fi afectaţi utilizatorii din:
– Cartierul Maratei (de la Spitalul Judetean, imobilele de pe partea dreapta si partea stanga spre Colegiul Tehnic Gheorghe Cartianu -fostul Liceu de Chimie – inclusiv strada 1 Mai si Bulevardul General Dascalescu);

– Comunele: Dumbrava Rosie, Savinesti, Zanesti
– Orasul Roznov si Satele Slobozia si Chintinici

Nu vor fi afectati utilizatorii din satul Traian din Comuna Zanesti. Nu va fi afectat Spitalul Judetean Neamt.

Desi terminarea lucrarilor este estimata a se realiza in jurul orei 20.00, avand in vedere timpul necesar pentru incarcarea instalatiilor si a situatiilor generate de inertia si reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizarii apei cu presiune optima se va realiza în data de 07.07.2021 incepand cu ora 24.00.

Vezi si De ce se scumpește apa și unde se duc banii Apaserv- Contract de peste 10.000 de euro pentru ”optimizare pagină de socializare”

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.