Un tânăr de 28 de ani, a fost reținut de polițiștii din Roman, după ce a spart mai multe locuinte, de unde a furat haine și calorifere. ”La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în Roman, la domiciliul unei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 3-5 noiembrie 2022, un tânăr de 28 de ani, din Roman  ar fi pătruns prin forțarea unui geam, în imobilul unei femei, de 53 de ani, din municipiul Roman, de unde ar fi sustras un televizor, mai multe articole vestimentare și alte bunuri.

Totodată, în perioada 5-7 decembrie 2022, același tânăr ar fi pătruns, prin forțarea ușilor de acces, în mai multe imobile, aflate în renovare, dintr-un bloc din municipiul Roman, de unde ar fi sustras mai multe calorifere.

Tânărul de 28 de ani a fost condus la sediul Poliției municipiului Roman, în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, persoana în cauză a fost reținută, pentru 24 de ore, fiind cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, se arata într-un comunicat IPJ Neamt.

Și un bărbat din Bicaz a fost retinut de politisti, apoi arestat preventiv de judecători, după ce a intrat prin efracție în mai multe imobile, de unde a sustras scule și echipamente electrice. ”La data de 12 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Bicaz, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în Bicaz, la domiciliul unei persoane bănuite de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 5-12 ianuarie a.c., un bărbat de 33 de ani, din Bicaz ar fi pătruns, în mai multe imobile, din Bicaz, de unde ar fi sustras scule, echipamente electrice și alte bunuri.

Bărbatul de 33 de ani a fost condus la sediul Poliției orașului Bicaz, în vederea audierii.

În baza probatoriului administrat, persoana în cauză a fost reținută, pentru 24 de ore, fiind cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

La data de 12 ianuarie a.c., bărbatul de 33 de ani a fost prezentat instanței de judecată, față de acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile”, se mai arată in comunicatul Poliției Neamț.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.