Nemtenii cu posibilitati financiare reduse pot merge la mare de luna viitoare, la preturi accesibile, prin programul „Litoralul pentru Toti”. Pentru editia de toamna, care se desfasoara in perioada 31 august – 11 octombrie, ANAT recomanda aceleasi tarife maximale practicate in primavara, pentru oferta speciala de 6 nopti de cazare (TVA inclus 9%).  Unitati de cazare din Constanta – Mamaia – Eforie au preturi variate, in functie de confort si meniu. Pentru varianta standard, hotel o stea, fara mic dejun, tariful este de 205 lei de persoana, pentru 6 nopti. Tariful creste cu 30-40 de lei pe sejur in functie de confort si varianta cu mic dejun, ajungandu-se la 605 lei pe sejur 6 nopti la hotel 5 stele, cu mic dejun. Pentru varianta all inclusive, variantele sunt urmatoarele: la hotel 3 stele pretul e de 765 lei de persoana pentru 5 nopti, la 4 stele: 875 lei, iar la hotel 5 stele- de 985 lei. La unitati de cazare din sudul litoralului (statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele sunt si mai mici: la hotel o stea, fara mic dejun, 159 lei pentru 6 nopti de persoana, la hotel 2 stele fara mic dejun costul se ridica la 179 lei, iar la 3 stele- la 199 lei. La hotel de 2 stele cu mic dejun, sejur de 6 nopti/persoana, tariful este de 269 lei, si creste cu aproximativ 50 de lei pe masura ce se adauga cate o stea la confort, ajungandu-se la tarif de 469 lei la hotel 5 stele cu mic dejun.

Trebuie stiut ca biletele cumparate nu sunt transmisibile si nu se permite restituirea sumelor platite decat in conditiile legii, iar oferta va fi valorificata numai prin agentiile de turism, relatia contractuala realizandu-se intre agentie si turist, respectiv intre hotel si agentie. Negocierea tarifelor si a comisioanelor se face de catre fiecare prestator in parte cu fiecare agentie partenera prin incheierea unui contract, anexa la contract sau conventie. Organizatiile implicate in lansarea acestui program vor face numai propuneri de tarife si comisioane maximale.

Voucherul de gratuitati care insoteste programul va fi disponibil in scurt timp.

Geanina NICORESCU

 

1 COMENTARIU

  1. […] Nemtenii cu posibilitati financiare reduse pot merge la mare de luna viitoare, la preturi accesibile, prin programul „Litoralul pentru Toti”. Pentru editia de toamna, care se desfasoara in perioada 31 august – 11 octombrie, ANAT recomanda aceleasi tarife maximale practicate in primavara, pentru oferta speciala https://tvmneamt.ro/ieftin-in-extrasezon-un-sejur-la-mare-200-de-lei/ […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.