Politistul de la brigada de politie rutiera a municipiului Bucuresti, Gheorghe Ionescu a murit in aceasta dimineata, dupa doua saptamani de coma. El a fost lovit intentionat cu masina, de catre un cetatean turc beat, care nu a vrut sa opreasca la semnalul politistului. Inspectoratul General al Politiei Romane, a transmis un mesaj plin de durere si regrete. Ne exprimam si noi regretele pentru viata pierduta si suntem de parere ca legile trebuie modificate in asa fel, incat politistii sa aiba o autoritate mai mare. Prin marirea pedepselor pentru cei care agreseaza politisti nu se va rezolva nimic. Dumnezeu sa-l ierte!

Cu profundă tristeţe anunţăm plecarea timpurie dintre noi a colegului şi prietenului nostru, agent șef principal de poliţie GHEORGHE IONESCU, din cadrul Brigăzii Rutiere Bucureşti. 

Un profesionist de excepţie, un om de o mare nobleţe sufletească, devotat profesiei de poliţist, dăruit pe deplin familiei şi ţelurilor pe care le-a avut în viaţă, ne-a părăsit pentru totdeauna, lăsând în inimile şi sufletele noastre un gol imens, sentimente de tristeţe şi regrete eterne.

Dumnezeu să te odihnească în pace,“DULĂULE”!

big_regrete

 

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. […] Politistul de la brigada de politie rutiera a municipiului Bucuresti, Gheorghe Ionescu a murit in aceasta dimineata, dupa doua saptamani de coma. El a fost lovit intentionat cu masina, de catre un cetatean turc beat, care nu a vrut sa opreasca la semnalul politistului. Inspectoratul General al Politiei Romane, a https://tvmneamt.ro/igpr-mesaj-sfasietor-la-moartea-politistului-de-la-rutiera/ […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.