Noul sef al Inspectoratului de Politie al Judetului Neamt, este comisarul-sef Neculai Catana, informeaza IGPR intr-un comunicat de presa. El va ocupa functia pentru cel putin 6 luni de zile, fiind numit prin imputernicire. Totodata, a incetat si imputernicirea comisarului-sef Victor Vlad, pe functia de adjunct al sefului IPJ Neamt, deci acesta se va intoarce pe functia de sef al Politiei Targu Neamt. ”Prin dispoziție a inspectorului general al Poliției Române, cu data de 3 decembrie a.c., comisarul-șef de poliție Catană Neculai a fost împuternicit, pe o perioadă de 6 luni, să asigure îndeplinirea atribuțiilor funcției de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Cu aceeași dată, prin dispoziție a inspectorului general al Poliției Române, comisarului-șef de poliție Vlad Costinel-Victor i-a încetat împuternicirea din funcția de adjunct al șefului Inspectoratului de Poliție Județean Neamț”, se arata in comunicatul de presa al IGPR.

Asadar, Neculai Catana preia oficial functia de sef al politistilor nemteni, dupa ce fostul sef, Paul Tablan a fost destituit pentru ca nu i-a mai fost reînnoit certificatul ORNISS.

Comisarul Catana a mai fost adjunct în IPJ Neamt, dar si seful Politiei Rutiere Neamt sau seful Serviciului de Ordine Publica din cadrul IPJ Neamt. El s-a născut pe 3 septembrie 1973, la Bodești, fiind cunoscut printre politisti ca un bun profesionist, cu un CV impresionant. Neculai Catana a participat si la doua misiuni de mentinere a păcii in Kosovo si in Afganistan, de cate doi ani fiecare. In Kosovo a fost șef de secție, cu 39 de subordonați din toată lumea, alți 14 locali și câțiva translatori, scrie Mesagerul de Neamt. Mai multe detalii despre noul sef al IPJ Neamt, AICI

Ionut CORFU

 

2 COMENTARII

  1. Baftă, că prea îl lăudați cu foc, acum să vedem ce face și omul PNL-ului. Parcă a mai fost la butoane acum un an și după participarea la concurs unde a alergat singur și-a ajuns pe locul doi, a fost împuternicit șef birou la pază și ordine de cumătrul său Tablan. Dacă ne amintim la concurs a obținut 3 și un pic. Felicitări PNL, felicităru Cozmanciuc! Acum așteptăm și al doilea adjunct de la Tg. Neamț, filiera Cozmanciuc – Boca.

  2. alt individ , aceleasi apucaturi ca predecesorii . “ordinea publica ” , cea care se ocupa cu distributia drogurilor in scoli si licee , pe strazi si in parcarea IPJ neamt .
    kosovo nu este un moment de mandrie pentru “politistii ” si “jandarmii” romani . asta spune totul despre apucaturile lui . la fel ca predecesorul soric , alt “misionar” , decorat , care dadea lectii de engleza jurnalistilor . uitam repede .
    mergeti in kosovo si spuneti ca sunteti “mentinator al pacii , roman ” – vedeti ce se intampla ! ne-au reprezentat cu “cinste” , “ambasadorii” .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.