Un sofer de autobuz si-a terorizat calatorii ieri, 15.09.2015. Omul a tinut tot timpul cursei muzica la maximum, genul lui preferat fiind maneaua si muzica de petrecere si s-a comportat exact ca un manelist cu calatorii.

 

Pasagerul care ne-a trimis imaginile, spune ca autobuzul este al unei firme de transport destul de cunoscuta din Targu- Neamt si ceea ce a filmat s-a petrecut in timpul unei curse Targu Neamt- Piatra Neamt, care ajunge undeva la 11:30 in autogara din Piatra- Neamt, asta pentru ca patronul firmei respective sa stie de unde sa-l ia pe cocalarul angajat la firma lor.

El merge ocazional cu autobuzul pe acest traseu si spune ca astfel de scene sunt la ordinea zilei. Din cauza unei erori tehnice, nu a putut filma mai mult, dar, ne-a povestit cum soferul de ieri spargea seminte ca un cocalar adevarat si cum repezea calatorii in timp ce cojile de seminte care nu se lipeau de coltul gurii, zburau spre interlocutor, acompaniat de lautarii care urlau din toti rarunchii prin autobuz, de ziceai ca-i cumetrie de clan interlop.

Cel care ne-a trimis imaginile, roaga prin intermediul nostru pe patronii firmelor de transport in comun, sa incerce sa-si educe soferii, chiar daca prea multe nu mai pot face, pentru ca in clasele I- VIII nu mai pot fi primiti, dar macar sa le explice ca semintele nu se mananca in public, iar manelele pot fi ascultate acasa, pentru ca nu toti calatorii sunt cocalari, de asmenea sa le tina un minim instructaj si sa le aminteasca faptul ca ei traiesc din banii calatorilor si trebuie sa se comporte cuviincios cu fiecare, chiar daca este elev, copil, batran, pensionar sau maicuta de la manastire, asa cum a fost cea cu care cocalarul s-a comportat ieri mizerabil.

Ionut Corfu

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.