Imagini care pot fi considerate cu lejeritate ”imaginile zilei”, au fost surprinse astazi in Piatra- Neamt, in jurul orei 10:30.

Un barbat isi repara masina intr-una din intersectiile foarte circulate din centru, chiar langa un sens giratoriu, la intrarea pe strada Ana Ipatescu dinspre Hotel Ceahlau si bloca in totalitate un sens de mers.

El era ajutat de un al doilea barbat, probabil soferul. Cei doi ne-au spus ca era o ”defectiune grava” si ca masina nu putea fi mutata. Se rupsese un pivot si era greu de impins masina, asa ca s-au hotarat sa o repare pe loc, acolo in intersectie.

Pe langa faptul ca este absolut ilegal sa faci asa ceva in mijlocul intersectiei, ar trebui sa ne imaginam ce s-ar fi putut intampla daca pivotul acela se rupea in mers la o viteza mare, stiind si ca masina este un TAXI.

Martorii spuneau ca cei doi aveau peste jumatate de ora de cand reparau la masina si din ce am vazut noi, reparatia era departe de finalizare.

De apreciat faptul ca mecanicul de intersectie indura cu stoicism toate ”urarile de bine” din partea celorlalti soferi, ba chiar avea si simpatizanti pe margine, cum este batranelul din poze care s-a apucat sa ne injure,  foarte nervos, pentru ca in opinia lui nu avem voie sa facem poze mecanicului, fara acordul acestuia.

Foarte curios este si faptul ca in tot acest timp, niciun echipaj de politie nu a trecut prins zona. Si nu pentru a da vreo amenda, pentru ca nu dorim raul nimanui, ci macar sa-i oblige pe cei doi sa scoata masina de pe carosabil.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.