Politia Locala din Piatra- Neamt are la Ordine Publica o imblanzitoare de cai. Anca Roman (foto jos- stanga) a obtinut locul întâi la Cupa Federației Ecvestre Române la Dresaj. ”O polițistă din cadrul Biroului Ordine Publică – Poliția Locală Piatra Neamț – este campioană la dresajul cailor, titlu obținut în cadrul unui concurs național de profil.

Anca Roman are 36 de ani, practică echitația de la vârsta de 12 ani, iar în timpul liber dresează cai. În perioada 02.05.2019 – 03.05.2019 a participat la Turda – Salina Equines, județul Cluj, la Cupa Federației Ecvestre Române la Dresaj, unde a ocupat locul întâi la proba de dresaj în ritmul unei piese muzicale. Campionul cu care Anca Roman s-a situat pe locul întâi al podiumului se numește Sharif și este un  Shagya Arab , în vârstă de 16 ani și este antrenat de Anca de 13 ani.

În cadrul aceluiași concurs ecvestru, organizat de Federația Ecvestră Română, elevii Ancăi Roman s-au situat pe locurile doi și patru, în cadrul probelor pentru amatori  1, nivel elementar de dresaj și copii”, informeaza Politia Locala Piatra Neamt.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.