SC Publiserv SA este firma controlata de Primaria Piatra Neamt, care are in obiectul de activitate, printre altele, si repararea/asfaltarea strazilor din oras. In ce hal este infrastructura rutiera din Piatra Neamt, nu are rost sa mai amintim aici, o poate constata pe propria lui piele, orice participant la trafic.

La Publiserv a fost angajat recent ca director, un prieten al primarului Carabelea. Valentin Savin pe numele lui (foto), noul director pentru care se pregateste un mandat in fruntea companiei de cel putin 4 ani, a fost coleg de PACT (un partid de tip SECU) cu Carabelea, iar acum este coleg cu primarul si in PNL.

Desi nu are nicio legatura cu domeniul de activitate al Publiserv, acesta a ajuns totusi director, dupa ce in trecut a fost agent de vanzari scule electrice. Chiar daca a gasit la Publiserv o situatie financiara mai mult decat confortabila, lucrarile la infrastructura rutiera lipsesc cu desavarsire, iar prioritatile directorului par a fi cu totul altele. Printre acestea ar fi digitalizarea companiei cu firma unui amic (adica sa aiba tableta pana si nea Ion de pe compactor, altfel nu se pot acoperi gropile) sau achizitionarea a doua autoturisme Duster, cu unul dintre ele, urmand a se face naveta Savinesti- Piatra Neamt. Savinesti este localitatea de domiciliu a lui Savin. Despre toate ”viziunile” managerului Publiserv, vom vorbi pe larg intr-un material separat.

Dar pana sa se gandeasca directorul Publiserv ce s-ar mai putea face cu banii companiei, un utilaj de asflatare zace abandonat in fata scolii nr. 3 din Piatra Neamt (foto- astazi, 22 iulie la ora pranzului). Cei care frecventeaza zona, spun ca utilajul este de mai mult timp in acel loc. Evident, exista si ipoteza ca utilajul sa se fi pierdut si sa fie cautat cu disperare de Valentin Savin. Acum are ocazia sa afle unde e, sa-l recupereze si sa-l puna la treaba.

Conducerea Publiserv nu a putut fi contactata sa explice de ce un utilaj de zeci de mii de euro este parcat aiurea pe o strada din oras in timp ce  platitorii de taxe si impozite își rup masinile prin asfaltul din #NouaPiatra, insa daca are un punct de vedere, îl poate trimite redactiei tvmneamt.ro.

In schimb, primarul Carabelea (revenit în urbe dupa saptamani bune de deplasări în interes de PNL), anunta astazi cu mandrie, ca Publiserv a cârpit niște locuri de joaca.

Si cum o administratie serioasa, pe internet se vede, la intrecerea socialista de postari pe facebook, participa si unul dintre viceprimarii suspendati. Marius Irimia (USR) anunta si el o alta mare realizare: a fost curatata cu jet de apa, fantana arteziana din Piata Mihail Kogalnicenu.

Ionut CORFU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.