Primarul Dragos Chitic informeaza locuitorii orasului Piatra- Neamt ca ”Ultimul raport săptămânal de activitate al politiștilor locali îmi dă încredere că vom rămâne în topul orașelor sigure din Romania și că pietrenii se pot simți protejați în orașul lor”. Deci Piatra- Neamt este deja in topul oraselor sigure din Romania si probabil ca ultima batalie cu sabii din cartier a fost doar o farsa (Vezi stirea AICI!).

Anuntul este facut intr-un comunicat de presa care seamana mai degraba cu o actiune de PR pentru Politia Locala, acestuia fiindu-i atasate mai multe poze cum este si cea de mai jos.

Comunicat Primaria Piatra- Neamt:

Primarul Dragoș Chitic a avut în ultima perioadă mai multe întâlniri cu reprezentanții Poliției Locale Piatra-Neamț, întâlniri în cadrul cărora s-a discutat despre acțiunile pe care le-a derulat instituția, dar și planul de activitate pentru a doua jumătate a anului.

„Am cerut Poliției Locale să fie mai eficientă, să sancționeze cu mai multă fermitate faptele antisociale care produc disconfort locuitorilor de bună credință ai orașului. Totodată unul dintre obiectivele propuse pentru perioada următoare este asigurarea ordinii și liniștii publice la un nivel cât mai ridicat în Piatra Neamț, combaterea cerșetoriei și a tulburărilor aduse liniștii cetățenilor. Ultimul raport săptămânal de activitate al politiștilor locali îmi dă încredere că vom rămâne în topul orașelor sigure din Romania și că pietrenii se pot simți protejați în orașul lor” a declarat Dragoș Chitic.

Doar în ultima săptămână, în perioada 10-16.07.2017, Poliția Locală a aplicat 221 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 44.080 lei, dintre care 141 de sancțiuni au fost aplicate pe linia ordinii publice și protecția mediului. Au fost aplicate sancțiuni contravenționale pentru tulburarea liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în loc nepermis, cerșetorie, distrugerea de spații verzi amenajate, aruncarea sau depozitarea pe domeniul public a resturilor sau deșeurilor menajere, dar și pentru alte fapte care încalcă legislația în vigoare.

„Am solicitat politiștilor locali să fie mai prezenti pe străzi, să-i sancționeze pe cei care prin faptele lor aduc prejudicii bunurilor publice, nu respectă normele de bună conviețuire sau generează un disconfort altor cetățeni. Îmi doresc ca cetățenii din Piatra-Neamț să se simtă în siguranță și asta reprezintă o prioritate pentru administrația publică pietreană” a mai adăugat primarul Dragoș Chitic.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

 1. te cam contrazic evenimentele din teren . oameni batuti pe strada , talhariti , copii de politisti care bat maicute , interlopii tai care au luat in stapanire orasul .
  ai obiceiul de a trimite politisti locali sa intimideze persoanele care reclama abuzurile ( ex. str. fermelor , str. violetei ) – in ambele cazuri fiind vorba de afacerile voastre , din primarie . ai facut greseala sa-ti trimiti oamenii tai : diacon si strechie . de aici ti se va trage , oricat ai drege busuiocul . ai o plangere nerezolvata din 24.08.2016 ( nu ma refer la plangerea penala ) .
  politistul local , strechie ionut , are pistol in dotare ? intelegi , tu si pancu , in ce mizerie ati bagat primaria si politia ? vezi ca faptele lui chiric au continuitate , la fel si cele ale interlopilor si drogatilor . ai doua situatii cand au fost surprinsi in flagrant , 2015 si 2016 , dar echiopajele le-au dat drumul , ati emis doua comunicate false , ati amenintat si amendat ilegal , ati instituit sechestru prin politie si directia taxe si impozite – bazandu-va pe coruptia din judecatoria piatra neamt si parchetul local .
  uite asa ati inchis singuri cercul , ridicand capacul de pe haznaua din institutiile mentionate .
  explica , te rog , dom’ primar , celor care locuiesc in zona obor , care este diferenta intre asociatia de proprietari si asociatia de locatari . mai explica-le si ce aveati de gand prin zona .
  te-ai crezut prea destept si ai scapat din mana cocalarii si rromii din zona , pe care , tu si ceilati , ii credeati sub control .
  cam asta este realitatea , plus strada cuza voda , plus precista , etc.
  jurnalistii tai de casa , CM si RI , care cam manipuleaza pe niste subiecte care tin de siguranta cetateanului , cam se joaca cu focul .
  cam atat , deocamdata .

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.