Comisii mixte formate din reprezentanti ai OPC, DSV si Prefecturii vor sta cu ochii pe comercianti in saptamana mare. Potrivit prefectului Ioan Vlad Angheluta, reprezentantii institutiilor amintite vor verifica in mod special produsele specifice sarbatorilor pascale. Nu vor fi uitate insa nici semintele si materialul saditor in aceasta perioada achizitia de astfel de produse fiind in plin sezon.

Ioan Vlad Angheluta – Prefect Neamt

„In saptamana mare se vor desfasura controale in piete si in mai multe zone comerciale. Echipe formate din reprezentanti ai OPC, DSV, ai Biroului Jdetean de Metrologie vor verifica produse cum ar fi vopseaua de oua, materialul saditor sau semintele. Astfel de controale au loc in mod obisnuit insa in aceasta perioada acestea vor fi amplificate, iar la nivelul Prefecturii Neamt vor fi formate aceste comisii mixte de verificare”

In acelasi context, Institutia Prefectului judetul Neamt va supraveghea punerea in aplicare a planului de masuri privind mentinerea ordinii si linistii publice si asigurarea sigurantei traficului, in colaborare cu alte institutii abilitate, pentru perioada premergatoare Pastelui dar si in noaptea de Inviere.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.