S-au inmultit furturile din locuinte in cartierul Speranta din municipiul Piatra Neamt! Politistii de la locala spun ca sunt din ce in ce mai multe sesizari din partea locuitorilor din zona care se plang ca nu trece zi fara sa le fie fortate usile de la intrare. Mai mult, hotii fura tot ce apuca, de la bormasini si pana la obiecte de uz casnic. Conducerea Politiei Locale Piatra Neamt spune ca vor fi reluate raziile in zona desi cartierul este supravegheat in permanenta de o patrula mixta formata din politisti de la Locala si de la Politia muncipiului Piatra Neamt.

Eugen Pancu – Director Politia Locala Piatra Neamt

”Intr-una din aceste zile vom relua acele actiuni de verificare a persoanelor care locuiesc in acele vile, fara forme legale. Razia se va desfasura impreuna cu cei de la Locativ Serv pentru a vedea exact cine are contract de inchiriere acolo. Mai mult, vrem sa vedem care este situatia constructiilor in care ar fi trebuit sa functioneze scoala si gradinita din cartierul Speranta. Acestea au fost practic devastate, s-au daramat peretii pentru a se fura lemnul si fierul din structura acestora”

Nu acelasi lucru se poate spune despre cartierul Valeni. Potrivit directorului Pancu, acolo s-a diminuat vizibil numarul furturilor din locuinte si al scandalurilor cu care locuitorii zonei se obisnuisera. Actiunea de depistare a infractorilor care fura din locuintele chiriasilor din Speranta nu va fi singura ce se va desfasura zilele acestea. Conducerea Politiei Locale Piatra Neamt are in vedere o noua razie pentru a aduna de pe strazi si din fata centrelor comerciale din oras cersetorii minori si pe parintii care isi trimit odraslele sa apeleze la mila publica.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.