In urma articolului tvmneamt.ro ”ÎNȘELĂTORIE LA KAUFLAND- PREȚ APROAPE DUBLU DE LA RAFT PÂNĂ LA CASA DE MARCAT” publicat astazi, reprezentantii Kaufland au trimis pe adresa redactiei clarificari si recunosc faptul ca a fost o greseala si ca femeia care platit dublu fata de pretul afisat pe produs, a avut dreptate.

Cei de la Kaufland dau vina pe furnizorul produsului care ar fi aplicat pe ambalaj o eticheta cu un pret mai mic insa asta nu-i scuza absolut deloc pentru gafa facuta si in mod normal ar trebui sa primeasca o amenda. Pana la aceasta ora, OPC Neamt nu a avut nicio reactie, desi in mod normal ar fi trebuit sa se dispuna un control macar de ochii lumii si sa se dea un avertisment acolo, ca sa nu se supere prea rau marii retaileri care taie si spanzura in Romania dupa bunul lor plac.

In reactia Kaufland se mentioneaza ca femeia inselata a fost contactata si i s-a inapoiat diferenta de bani.

Reactia Kaufland:

”Ca urmare a solicitării adresate în data de 02.10.2017 privind situația expusă în materialul https://tvmneamt.ro/inselatorie-la-kaufland-pret-aproape-dublu-de-la-raft-pana-la-casa-de-marcat/, Kaufland România aduce următoarele precizări:

În cursul zilei de 1 octombrie 2017, ni s-a semnalat în magazinul din Piatra Neamț, din Str. Obor, că produsul “Pui Haiducesc – Țara Mea” are aplicată o etichetă suplimentară de către furnizor al cărei preț nu coincide cu cel de comercializare. În urma verificărilor, vă confirmăm că prețul de 13.99 lei/kg afișat la raft, respectiv pe bonul de casă, este corect.
 
Clarificăm faptul că eticheta de la raft a fost afișată în mod corespunzător, atât pentru articolul respectiv, cât și pentru celelalte produse de la raion.

Am semnalat furnizorului neconcordanța și am returnat clientului diferența de preț, pentru că ne dorim ca toți clienții să fie mulțumiți.

De asemenea, am sporit frecvența verificărilor zilnice ce au loc de obicei la raft, pentru a preveni astfel de situații.
Rămânem la dispoziția clienților pentru a rezolva prompt orice neplăcere la numărul de telefon gratuit 0800.080.888, de luni până vineri, în intervalul orar 08.00 – 20.00 și sâmbătă de la 8.00 – 17.00. ”

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.