Vineri, 19.08.2016, la ora 10:42, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la o miriște, din localitatea Căciulești, județul Neamț.

Incendiul a izbucnit inițial de la proprietatea lui A.C. și s-a extins la proprietatea lui P.L. și respectiv G.I., toți trei din aceeași localitate. La locul intervenției s-au deplasat 3 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă. Pompierii au stins incendiul, în urma căruia au ars cca. 300 kg deșeuri furajere, 1 ha miriște și 20 pomi. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

Vineri, 19.08.2016, la ora 12:45, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la anexă a unei gospodării, din anexa Văleni- municipiul Piatra Neamț, județul Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 10 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă și 1 ambulanță SMURD. Pompierii au stins incendiul, în urma căruia au ars o magazie de lemne și un adăpost cu 16 păsări. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

Vineri, 19.08.2016, la ora 16:00, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la un stog de fân, din localitatea Bălușești, comuna Dochia, județul Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 9 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă, 1 autocamion de intervenție și 1 ambulanță SMURD. Pompierii au stins incendiul, în urma căruia au ars cca 2 tone furaje sub formă de stog și cca 2 mp acoperiș la o anexă, proprietatea lui V.M.. Proprietara a suferit un atac de panică fiind transportată la UPU Piatra Neamț. Cauza probabilă a incendiului: jocul copiilor mai mici de 6 ani cu focul .

Vineri, 19.08.2016, la ora 18:54, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la deșeuri menajere, în localitatea  Răucești, comuna Răucești, județul Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 4 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Tîrgu Neamț cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă. Pompierii au stins incendiul, în urma căruia au ars cca 300 kg deșeuri menajere. Cauza probabilă a incendiului: căldura radiației solară acumulată .

Vineri, 19.08.2016, la ora 19:42, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la o miriște, din localitatea Drăgănești, județul Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 4 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Tîrgu Neamț cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă. Pompierii au stins incendiul, în urma căruia au ars cca. 6 ha miriște,  aparținând mai multor proprietari. Cauza probabilă a incendiului: fumatul în locuri nepermise.

Vineri, 19.08.2016, la ora 20:37, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la un tomberon cu gunoi menajer, din localitatea Tg. Neamț, județul Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 4 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Tîrgu Neamț cu 1 autospecială de lucru cu apă și spumă. Pompierii au stins incendiul, în urma căruia au ars deșeurile menajere din tomberon. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

Duminică, 21.08.2016, la ora 08:42, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la un apartament, din municipiul Roman. La locul intervenției s-au deplasat 9 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă. Pompierii au stins incendiul, în urma căruia au ars un televizor și un birou. Cauza probabilă a incendiului: scurtcircuit de la o priză de curent defectă.

Ionut CORFU

sursa: ISU Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.