Inca o televiziune locala a tras obloanele. Este vorba despre Telemold, infiintata in anul 2016 si controlata de Dan Misaila. Televiziunea a functionat inca de la infiintare in conditii vitrege, avand o audienta aproape inexistenta si cu probleme financiare pe care Misaila nu a reusit sa le rezolve de-a lungul timpului, chiar daca a incercat sa caute sprijin financiar in media locala. Totul a culminat la sfarsitul anului 2017 cand salariatii au inceput sa nu-si mai primeasca lefurile, unii dintre ei avand de recuperat si la aceasta ora, intre 3 si 6 salarii. Faptul ca mica televiziune este pe cale disparitie rezulta dintr-un document semnat chiar de Dan Misaila (foto document mai jos)

Dan Misaila a fost unul dintre apropiatii lui Pinalti, cel care l-a propulsat in lumea buna a afacerilor pe cand judetul era controlat de PDL. Misaila a detinut mai multe firme printre care si firma de paza GES pe care a falimentat-o. El detine si ziarul Ceahlaul unde de asemenea sunt intarzieri la salarii de mai multi ani si nu este exclus ca ziarul, candva simbol al presei nemtene sa-si incheie existenta. Fosta televiziune TVM a disparut tot dupa ce a fost preluata de Misaila.

Ionut CORFU

1 COMENTARIU

  1. Ia intrebati-l pe directorul de la Locatic cata teapa a dat mistretul pt neplata chiriei pt spatiu?! Curaj ca omul este expert in tepe si Locativul tace!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.