Încă un baron PSD, prieten la cataramă cu fugarul Arsene, a căzut la datorie. Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui, unul dintre cele mai sărace județe ale țării, a fost prins în flagrant de DNA, după ce tocmai încasase o șpagă de 250.000 de euro. Banii au fost găsiți în portbagajul mașinii.

Banii pe care i-ar fi primit Dumitru Buzatu (sursa foto: Digi 24)

Dumitru Buzatu, ar fi fost prins chiar în această seară de procurorii DNA în timp ce ar fi primit o mită de nu mai puțin de 1,25 de milioane de lei pentru acordarea unui contract, transmite G4Media, citând surse judiciare.

La ora redactării, DNA efectua o percheziție la domiciliul lui Dumitru Buzatu.

Digi24 transmite că Dumitru Buzatu se află acum în custodia ofițerilor anticorupție. Contractul pentru care ar fi cerut mita era de 10 ori mai mare și era finanțat de CJ Vaslui, conform postului TV. Practic, conform surselor judiciare, Dumitru Buzatu ar fi primit 10% dintr-un contract public, când a fost surprins și ridicat de anchetatori.

Dumitru Buzatu a intrat în Parlament în 1992, acolo unde a stat până în 2012, an de când ocupă funcția de președinte al Consiliului Județean Vaslui. El era prieten foarte bun cu Ionel Arsene, condamnat și el pentru fapte de corupție. Buzatu participa chiar și la petrecerile de aniversare ale baronului PSD de Neamț.

Flagrantul cu mita uriașă încasată de baronul PSD, vine chiar în timp ce Guvernul PSD se pregătește să implementeze o așa- zisă reformă fiscală, care potrivit specialiștilor, va îngropa economia României. PSD-iștii jutifică noile biruri pentru mediul de afaceri, prin nevoia de atragere de fonduri la bugetul țării.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Nu o să facă pușcărie că da bani la justiție, judecători asta așteaptă , asta merita pușcărie pe viață inpreuna cu gunoaiele de la c.j. Vaslui. Dar mai sunt primari cu 5 mandate care sau inbogatit peste măsură tot de la PSD ,din colegiu 3 și care nu a făcut nimic in comuna in schimb noi alegători ii alegem de fiecare data, mare prosti mai suntem. Nici un primar nu merita al doilea mandat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.