Prefectureasa Soroceanu este in razboi deschis cu presa care nu-i face lustru la clanta de la birou si nu cade pe spate de bucurie la fiecare aparitie a suavei fapturi. Inca un jurnalist a primit interzis la Prefectura. Mai exact, este vorba despre o jurnalista de la publicatia online Mesagerul de Neamt, al carei redactor sef taxeaza derapajele prefecturesei, deci este cam incomod.

Astazi la ora 13, prefectura a organizat o conferinta de presa la care au fost invitate mai multe entitati media, mai putin cele care nu stiu sa ridice osanale. Potrivit celor care au asistat la scena, jurnalista amintita mai sus a fost oprita la intrarea in prefectura de jandarmul de la usa, pe motiv ca nu este trecuta pe lista cu invitati la conferinta de presa. Desi ea nu figura pe nicio lista neagra a prefecturesei si fusese invitata la toate manifestarile prefecturii de cand in fruntea institutiei a fost cocoțată Daniela Soroceanu, surprinderea a fost cu atat mai mare. Ulterior, misterul a fost lamurit. Jurnalista facuse acreditarea pe o legitimatie de presa emisa de catre o televiziune care de azi a intrat in reorganizare. Prefectureasa a aflat si ca sa se razbune pe toata publicatia pentru care lucreaza acum cea intoarsa de la usa prefecturii, i-a anulat instant acreditarea, dand ordin jandarmilor sa nu fie primita la conferinta.

Din pacate, asistam la gafe din ce in ce mai mari a reprezentantului guvernului in teritoriu care pare tot mai bolnav de cultul personalitatii si pare intr-o continua criza de delir de grandoare, totul cu consecinte grave asupra imaginii prefecturii, una dintre institutiile de varf din administratia publica.

Ionut CORFU

 

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.