Duminică, 30 august a.c., în jurul orei 05.30, o patrulă de jandarmerie, în timp ce-şi executa misiunea specifică pe raza oraşului Târgu Neamţ, a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Ştefan cel Mare, în apropierea unui club de noapte, a avut loc o altercaţie între mai multe persoane.

        Jandarmii s-au deplasat la faţa locului unde au identificat cinci persoane de sex masculin care prezentau urme de violenţe în zona feţei şi pe corp.

        Din discuţiile purtate cu persoanele aflate la faţa locului a rezultat faptul că pe fondul unor neînţelegeri iscate în club, un tânăr a lovit o altă persoană în zona capului cu o sticlă, după care conflictul a luat proporţii dat fiind faptul că au intervenit şi alţi tineri care au recurs la violenţe.

        După producerea evenimentului şi aplanarea conflictului, persoanele care necesitau îngrijiri medicale au fost conduse la unitatea de primiri urgenţe a spitalului din Târgu Neamţ, iar în cauză au fost întocmite acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, acte ce au fost predate Poliţiei Oraşului Târgu Neamţ în vederea continuării cercetărilor.

                                                                       sursa: Compartiment informare şi relaţii publice Jandarmeria Romana

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.