Luni, 05.09.2016, la ora 21:41, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la o locuință particulară, în localitatea Filioara, comuna Agapia.

    La locul intervenției s-au deplasat un ofițer și 11 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Tîrgu Neamț cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. În sprijin a fost trimisă de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț o autospecială de lucru cu apă și spumă. Cauza probabilă a incendiului: în curs de stabilire.

    Luni, 05.09.2016, la ora 23:56, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la o locuință particulară și anexele acesteia, în localitatea Ruginești, comuna Hangu.  

   La locul intervenției s-au deplasat un ofițer și 12 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Tîrgu Neamț cu 2 autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, precum și 5 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă (de la Punctul de Lucru Bicaz).

    Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars: acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 120 mp., anexă gospodărească construită din lemn, în totalitate pe aproximativ 40 mp. Cauza probabilă a incendiului: efectul termic – coș de fum amplasat și neprotejat termic față de materialele combustibile.

Ionut CORFU

sursa: ISU Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.