Doi soti au suferit arsuri dupa un incendiu care le-a cuprins locuinta, seara trecuta, in comuna Nahna. ”Prin apel la 112, în jurul orei 20:05, pompierii din cadrul Detașamentului Roman au fost alertați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Țuțcanii din Vale, comuna Bahna.

Incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei case cu posibilitatea propagării la  anexele gospodăreşti și la o casă aflate în vecinătate.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompieri din cadrul Detașamentului Roman cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD , pompieri voluntari din cadrul SVSU Bahna și pompieri voluntari din cadrul SVSU Moldoveni cu o autospecială de stingere. La locul evenimentului s-a deplasat și un echipaj cu ambulanță de la SAJ

Proprietarii locuinței,  un bărbat de 75 de ani și o femeie de 72 de ani au suferit arsuri.  Victimele au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului după care au fost transportate la spital de către echipajele SMURD și SAJ. Coșul de fum neprotejat termic față de materiale combustibile a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu”, a anuntat ISU Neamt.

I.C. (foto coperta, cu caracter ilustrativ)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.