Actualizare- ora 21: Depozitul care a luat foc aparține firmei Apisorelia din Piatra-Neamț, care se ocupă cu colectarea și reciclarea deșeurilor periculoase și nepericuloase.

Potrivit ISU Neamț, nu ard substanțe periculoase. Incendiul este localizat, însă lichidarea lui ar putea dura toată noaptea.
Pagubele produse par a fi foarte mari. Pe imaginile surprinse de tvmneamt la fața locului, se vede cel puțin un camion (TIR) ars în întregime.
Imagini din dronă:


Știrea inițială: Un incendiu de proporții a izbucnit în jurul orei 18:00, pe platforma chimică de la Săvinești, jud. Neamț. Fumul de vede de la kilometri depărtare și s-ar fi auzit mai multe explozii.

Forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentului Piatra Neamț intervin pentru lichidarea unui incendiu produs la deșeuri depozitate pe amplasamentul unui operator economic de pe Platforma Săvinești”, a anunțat ISU Neamț la ora 18:25.

Later EDIT: ISU Neamț a anunțat că au fost chemate forțe și de la ISU Bacău și că va fi transmis mesaj Ro Alert. ”Au fost suplimentate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentele de pompieri din Roman și Târgu Neamț și ISU Bacău

I.C. (sursa foto- martor)

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.