Actualizare stire: ”Forțele de intervenție au fost suplimentate cu inca doua echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț și un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț”, informeaza ISU Neamt.

Stirea initiala: Un incendiu foarte puternic a izbucnit in aceasta seara in jurul orei 21, la un depozit de materiale de constructii din Targu Neamt. Depozitul se afla pe str. Obor si este cunoscut sub numele Maluco.

La sosirea pompierilor, focul se manifesta generalizat pe toata suprafata pe care este construit depozitul, de aproximativ 500 de metri patrati. La fata locului se actioneaza cu 3 autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț. O alta autospeciala a fost trimisa de la Piatra- Neamt.

Langa depozitul in flacari mai este un alt depozit, insa pericolul ca flacarile sa se extinda si la acesta a fost eliminat, precizeaza purtatorul de cuvant ISU Neamt.

La ora redactarii (22:00), incendiul era localizat si se actiona pentru lichidarea lui. Flacarile se puteau vedea de la peste 3 km. Deocamdata nu este cunoscuta cauza producerii incendiului aceasta urmand a fi stabilita.

Ionut CORFU (sursa foto si video: ISU Neamt)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.