Actualizare stire- ora 0:40: Un al patrulea incendiu este in desfasurare acum in comuna Bodesti, la un grajd dintr-o gospodarie. Vezi stirea AICI! Un sofer de camion a trezit tot satul cand a vazut flacarile

Stirea initiala: Incendiu dupa incendiu la miezul acestei nopti (24/25 august). Nu mai putin de trei incendii au fost anuntate la 112. Primul a fost anuntat un pic dupa ora 23 in comuna Botesti, la o casa la care a fost afectata mansarda in suprafata de 150mp. Poprietarul s-a autoaccidentat in timp ce incerca sa stinga flacarile si a fost preluat de o ambulanta SAJ.

Dupa cateva minute, un alt incendiu a fost anuntat la o locuinta din orasul Roznov (foto), unde o casa batraneasca, o anexa si o fanarie au fost cuprinse de flacari. Proprietarii, doi batrani au avut nevoie de ingrijiri medicale, suferind atacuri de panica. Cauza incendiului ar putea fi o tigara aruncata de un trecator in fanarie sau o improvizatie la o masina de spalat. Casa a ars in totalitate.

Dupa ora 0:00, un incendiu a fost anuntat si la periferia orasului Targu- Neamt. Este vorba despre un incendiu de vegetatie uscata. La ora redactarii (0:30) interventia pompierilor era in desfasurare.

Ionut CORFU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.