Nu mai putin de 5 autospeciale de stingere au intervenit noaptea trecuta la un incendiu produs la o casa din lemn din comuna Bicaz Chei. ”Trei echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț, împreună cu opt pompieri voluntari cu trei autospeciale de stingere din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență din orașul Bicaz și comunele Bicazu Ardelean și Bicaz Chei, au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu, izbucnit la o locuință particulară din satul Țepeșeni, comuna Bicazu Ardelean.

Incendiul a fost lichidat la ora 21:45. Au ars acoperișul casei de locuit pe o suprafață de aproximativ 120 metri pătrați și o cameră de locuit de la etajul imobilului cu o suprafață de cca. 20 metri pătrați.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au evacuat, din locuință, o parte din mobilier și aparatura electrocasnică.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,efectul termic al curentului electric de la un conductor electric defect”, se arata intr-un comunicat ISU Neamt.

Ionut CORFU (sursa foto: vestea.net)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.