Un incendiu în urma căruia au ars și două cruci, a izbucnit ieri în cimitirul Pietricica din Piatra Neamț. ”Au ars 30 mp de vegetație uscată și 2 cruci. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise (lumânare lăsată nesupravegheată)”, a anunțat ISU Neamț.

Mai multe incendii de vegetație uscată au avut loc ieri. La Dumbrava Roșie a ars și o casă:

– În localitatea Dușești din comuna Ștefan cel Mare unde a ars vegetație uscată (în apropierea fondului forestier) pe o suprafață de aproximativ 800 mp. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

– În municipiul Piatra Neamț pe strada Gheorghe Asachi unde a ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ un hectar. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.

– Ca urmare a unui apel la 112 din jurul orei 11:35, un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Piatra Neamț a intervenit în comuna Gârcina (la ieșirea din municipiul Piatra-Neamț) pentru localizarea și lichidarea unui incendiu de vegetație uscată și miriște ce s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 800 mp. Focul deschis în spații deschise a fost cauza probabilă de producere a incendiului.

– La ora 21:32, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o casă situată pe strada Serei în comuna Dumbrava Roșie.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț.

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul unei camere cu posibilitatea propagării la întreaga locuință.

Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars bunuri materiale din interiorul camerei (materiale textile și mobielier). Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații închise (lumânare). Nu au fost victime.

I.C. (sursa foto- ISU)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.