Un autobuz a luat foc în această dimineată în curtea firmei de transport persoane Mega Travel, pe str. Fermelor din Piatra Neamț. Potrivit martorilor, autobuzul fusese pornit pentru a pleca pe traseu, însă plecarea a fost amanata după ce s-au aprins niște martori în bord, la scurt timp, izbucnind incendiul.

Prin apel la 112, la ora 08:51, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un autobuz pe strada Fermelor în municipiul Piatra Neamț.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Piatra Neamț.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajare de fum în partea din spate a unui autobuz, cu posibilitatea propagării la un alt autobuz parcat la o distanță mică de acesta.

Autobuzul era în parcarea unui operator economic care are ca obiect de activitate transportul de persoane.

Pompierii au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars aproximativ 20% din habitaclu și materiale combustibile din componența compartimentului motor și a instalației de climatizare. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric. Nu au fost victime”, a declarat lt. Irina Popa- ISU Neamt.

I.C. (sursa foto- ISU)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.