O dubiță a fost distrusă în totalitate în urma unui incendiu produs astăzi în curtea unei firme din Piatra Neamț. Flăcările amenințau și un camion, însă intervenția pompierilor a făcut ca pagubele să se limiteze doar la dubiță. Focul ar fi izbucnit de la un generator.

La ora 11:40 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la două autovehicule situate în incinta unui operator economic de pe Bulevardul General Nicolae Dăscălescu în municipiul Piatra Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială complexă pentru intervenție și o autospecială de stingere.
La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta generalizat la o autoutilitară cu posibilitatea propagării la un cap tractor al unui TIR situat în imediata vecinătate.

Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia a ars autoutilitara în care se aflau unelte. Capul tractor a fost salvat, fiind deteriorate doar farurile.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost efectul termic cauzat de neîndepărtarea materialelor combustibile de pe un utilaj aflat în funcţiune (generator)”, a declarat cpt. Irina Popa- ISU Neamț.

I.C. (sursa foto- ISU)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.