Un incendiu a izbucnit in miezul noptii trecute la o casa din Zanesti judetul Neamt, anunta ISU Neamt:

”Luni, 31.07.2017, la ora 00:03, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în localitatea Zănești. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat unsprezece pompieri militari cu două autospeciale de stingere și o ambulantă SMURD(EPA) din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț și cinci pompieri voluntari cu o autospecială de stingere de la SVSU Roznov și Zănești.

În urma evenimentului au ars o cameră de locuit și un hol pe o suprafață de cca. 50 mp, cca. 50 mp acoperiș cu astereală lemn și învelitoare din tablă, mobilier, obiecte de îmbrăcăminte, acte de identitate, magazie de materiale cu o suprafață de cca. 10 mp, un generator, un aragaz, fiind deteriorat cca. 10 ml gard.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului se află în curs de stabilire.”

Si duminica noaptea s-a produs un incendiu la o locuinta din comuna Pancesti de aceasta data, cauza producerii acestuia fiind scaparile de gaze de la o butelie:

”Duminică, 30.07.2017, la ora 00:35, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință particulară în satul Tălpălăi, comuna Pâncești. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat patru pompieri militari cu o autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman.

În urma evenimentului au ars obiecte de mobilier și furtunul de alimentare al aragazului.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost ,,scăpări de gaze”.”

Ionut CORFU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.