Un incendiu a izbucnit in aceasta dimineata la Restaurantul Cercul Gospodinelor din Piatra Neamt. Flacarile au izbucnit la un aparat electric si la barul restaurantului, fiind stinse dupa interventia pompierilor, care au stabilit drept cauza, un scurt circuit electric. Incendiul vine intr-un moment cum nu se poate mai prost pentru administratorii restaurantului, exact cu cateva ore inainte de aplicarea noilor restrictii pentru restaurantele din Piatra Neamt, prevazute in scenariul rosu. ”În jurul orei 07:20, prin apel la 112, pompierii nemțeni au fost înștiințati despre producerea unui incendiu la un restaurant din municipiul Piatra-Neamț.
La locul evenimentului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu două autospeciale pentru stingere, o autospecială complexă pentru intervenție și o ambulanță SMURD.

Incendiul se manifesta cu flacără deschisă la un aparat electrocasnic și la nivelul barului din interiorul restaurantului, cu degajare mare de fum și gaze toxice.
Pompierii au localzat și lichidat incendiul și au evacuat fumul cu ajutorul mijloacelor specifice. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric”, informeaza IPJ Neamt.

I.C. (sursa foto: ISU Neamt)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.