Un incendiu a izbucnit noaptea trecută într-o gospodărie din Almaș- Gîrcina, din cauza coșului de fum deteriorat. Flăcările au cuprins două anexe și amenințau și locuința, însă au fost oprite la timp de pompieri. ”În această dimineață, la ora 04:38, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărescă situată în localitatea Almaș din comuna Gârcina.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț.

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat la o magazie cu leme și la o construcție din lemn (fânărie) cu posibilitatea propagării la întreaga gospodărie. Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars magazia de lemne ( 20 mp) în care se aflau 2 mc de lemn de foc și fânăria (150 mp) în care erau depozitate 100 kg de cereale și 100 ml de scândură. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum deteriorat”, a transmis ISU Neamț.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.