Joi, 20.10.2016, la ora 23:32, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească din municipiul Piatra Neamț.

La locul intervenției s-au deplasat 11 subofiţeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț, cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță, care au acționat pentru stingerea incendiului. Au ars: o anexă gospodărească din lemn, pe o suprafață de aproximativ 20 mp, cca. 100 kg de plante furajere și cca. 600 kg lemne de foc. Cauza probabilă a incendiului: efectul termic al curentului electric.

Tot joi, la ora 20:07, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui accident rutier în localitatea Vânători Neamț, pe drumul național 15B. La locul intervenţiei s-au deplasat șase subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul Detaşamentului de pompieri Tîrgu Neamț. Pompierii militari au asigurat măsuri PSI la locul producerii evenimentului.

Ionut CORFU   sursa foto: stirineamt.ro

sursa: ISU Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.