Un incendiu s-a produs seara trecuta intr-un bloc din Bicaz, la un apartament de la etajul 4, locatarii fiind evacuati. Pompierii au scos la timp o butelie din locuinta, inainte sa se produca o explozie. ”Prin apel la 112, în jurul orei 20:15  pompierii au fost înștiințati despre producerea unui incendiu la un apartament din orașul Bicaz. 

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra-Neamț  cu două autospeciale de stingere, o autospecială pentru lucru la înălțime și o ambulanță SMURD, voluntari din cadrul SVSU Bicaz și un echipaj cu o ambulanță de la SAJ.

Proprietarul locuinței a fost scos din apartament de către vecini. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la echipajul de la SAJ. La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta în interiorul unui apartament situat la etajul patru dintr-un bloc de locuințe situat pe strada Păltiniș, cu degajare mare de fum și gaze toxice.

Pompierii au evacuat o persoană de la etajul 4, restul locatarilor evacuându-se până la sosirea forțelor de intervenție. Din interiorul apartamentului a fost evacuată o butelie. Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Au ars bunurile materiale din interiorul apartamentului. Focul deschis în spații închise (lumânare) a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu”, a transmis ISU Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.