Actualizare:În jurul orei 16:30, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la un apartament situat într-un bloc de locuințe de pe strada Petru Rareș în municipiul Piatra-Neamț.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri și SAJ Piatra Neamț.

Incendiul se manifesta cu flacără deschisă și degajare mare de fum în interiorul unei băi a unui apartament situat la al doilea etaj.

În interiorul apartamentului nu se aflau persoane.

Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars: o cadă, o mașină pentru spălat haine și o ușă și s-au deteriorat pereții apartamentului.

Concomitent cu acțiunile pentru stingerea incendiului s-a acționat pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului și de pe casa scării.

O parte din locatarii blocului s-au autoevacuat până la sosirea forțelor de intervenție. Nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a incendiului”, a declarat lt. Irina Popa- ISU Neamt.

Știrea inițială: Panică într-un bloc de pe str. Petru Rareș din Piatra Neamt, în această seară, în jurul orei 16:30. Locatarii s-au autoevacuat, după ce un apartament de la etajul al doilea a fost cuprins de flăcări. ”Pompierii pietreni au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs într-un apartament situat într-un bloc de locuințe de pe strada Petru Rareș în municipiul Piatra Neamț. Incendiul s-a manifestat în interiorul unui apartament de la etajul al doilea”, a anuntat ISU Neamt.

Conform unor prime informatii, incendiul a izbucnit în baia locuinței, iar la momentul producerii incendiului, in apartament nu se aflau persoane. Din fericire, nu s-au inregistrat victime. La ora publicarii stirii, cauza incendiului nu fusese încă stabilita.

I.C.

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.