Actualizare stire: ”A ars acoperișul pe aproximativ 120mp, s-au degradat tavanul din rigips, instalația electrică, 3 aparate-jocuri de noroc și alte bunuri. Au fost salvate bunurile din magazia obiectivului și de pe terasa acestuia. A fost afectat gardul dintre construcție și incinta bisericii. Cauza incendiului este in curs de stabilire”, precizeaza purtatorul de cuvant al ISU Neamt. Faptul ca a ars si gardul dintre bar si biserica, intareste supozitia conform careia focul ar fi putut porni in curtea bisericii, apoi s-a extins la local, insa cercetarile vor stabili cu exactitate imrpejurarile in care s-a produs incendiul.

Stirea initiala: Un incendiu destul de puternic a izbucnit in aceasta seara (22 septembrie) in jurul orei 22 la barul de langa biserica de la gara din Piatra- Neamt.

Potrivit proprietarei barului, cand au izbucnit flacarile in local erau mai multi clienti si o angajata care a si sunat la 112. Din primele indicii este posibil ca focul sa fi izbucnit dintr-o curte din spatele bisericii si sa se fi extins la bar. In ultimele zile la biserica s-au prestat diferite lucrari si probabil ca niste deseuri rezultate in urma activitatilor respective s-au aprins iar flacarile au ajuns la bar.

La fata locului au fost trimise 3 echipaje de pompieri, iar la ora redactarii, interventia acestora era in desfasurare. Deocamdata nu au fost semnalate victime, insa pagubele materiale sunt mari. Alimentarea cu energie electrica fusese intrerupta in zona garii. Urmeaza ca dupa lichidarea incendiului, pompierii sa stabileasca si cauza producerii lui.

Ionut CORFU

 

DISTRIBUIȚI

4 COMENTARII

  1. cat de dobitoc poti sa fii sa scrii ca incendiul a izbucnit din curtea biseriicii???
    ADMIN: Dar cat de retardat sa fii sa citesti un text si sa nu intelegi nimic din el? Unde scrie mai pietrene sau cum te numesti tu zmeule anonim, ca a izbucnit din curtea bisericii? Unde se afirma asta? Se da informatia ca fiind sigura 100%?

    • Retardat esti tu, avortonule, care publici niste informatii de 2 bani(ca tine), cu indicii prezumtive, meriti un proces sa-ti vinzi si chilotii!!! TINE-TI GURA, DACA NU STII CE SPUI, ALTFEL VEI PLATI F. SCUMP!
      ADMIN: Ultimul comentariu pe care-l mai faci pe acest site. A fost aprobat necenzurat, pentru a se putea vedea nivelul intelectual al unor habotnici

  2. Felul în care sunt gestionate mesajele lasă de înțeles nivelul minim de comunicare cu cei care ar avea ceva de zis. Dar ceea e de spus trebuie spus, fiindcă biserica devine o țintă preponderentă a redactărilor dumneavoastră, se pare. Întâmplător, fac turul bisericii cu bebelușul meu duminică de duminică, pe timpul slujbei, și existența deșeurilor de care spuneți e de probat. Aștept să redați concluziile profesioniștilor cu același noian de detalii. Ceea ce nu țin minte să fi făcut în cazul precedent – vezi adresele ANAF -, în care chiar persoana al cărei nume l-ați invocat a cerut presei să revină asupra informațiilor date sub formă de supoziții. Ciudat, într-un jurnalism real, util și precis, ar fi necesare și alte opinii. Era bine să intrați și în legătură cu persoanele care au înnoptat în biserică după incendiu, fiindcă vecinătatea cu un focar e îngrijorătoare. Eu zic că ar fi ieșit un articol de suflet despre implicarea celor din comunitate pe care îi ignorați atunci când știți doar să lansați supoziții acuzatoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.