Actualizare stire- 3: Incendiul de la biserica din Valea Seacă, provocat de o mână criminală

Actualizare stire- 2: Informare ISU Neamt- În urma unui apel la 112 pompierii de la Detașamentul Târgu Neamț au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la o centrală termică și o casă praznicală cu 4 autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD.

La locul intervenției s-a deplasat și un echipaj de pompieri de la Detașamentul Piatra Neamț cu o autospecială pentru lucru la înălțime. Pompierii au localizat și lichidat incendiul.
Au ars: aproximativ 500 mp din acoperișul casei praznicale și centralei termice, bunuri materiale aflate în interiorul centralei și aproximativ 5 mc de lemn de foc. Au fost evacuate bunurile din casa praznicală. Militarii au evitat extinderea incendiului la biserică.
Un bărbat de aproximativ 61 de ani a suferit atac de panică și a primit asistență medicală de la echipajul de paramedici. Acesta a refuzat transportul la spital. Cauza probabilă de producere a incendiului este în curs de stabilire.

Actualizare stire- 1: Potrivit martorilor, incendiul este de proportii, casa de praznuire fiind cuprinsa de flacari in totalitate.

Stirea initala: Un incendiu a izbucnit in aceasta seara la biserica din satul Valea Seaca, comuna Baltatesti. Falcarile se manifesta la centrala termica si la o alta cladire a bisericii, interventia pompierilor fiind in desfasurare. ”Pompierii de la Detașamentul Târgu Neamț intervin pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la centrala termică și prăznicarul bisericii de la Valea Seacă din comuna Bălțătești”, a anuntat ISU Neamt in urma cu scurt timp.

I.C.

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.