Un incendiu a izbucnit in aceasta noapte (9/10 decembrie) la fostul depozit Arabesque (BJATM pe vremuri), pe Bulevardul General Nicolae Dascalescu, la iesirea din Piatra- Neamt spre Bacau.

Focul se manifesta la acoperisul cladirii P+3, de sute de metri patrati si a fost vazut in jurul orei 23 de paznicul unei societati comerciale din vecinatate, care a si sunat la 112.

Spiritul de observatie al paznicului a facut ca pompierii sa ajunga la interventie cand focul nu apucase sa prinda proportii, dar chiar si asa, el se extinsese pe o suprafata de aproximativ 100mp, potrivit ISU Neamt.

La fata locului au fost trimise mai multe autospeciale de stingere, inclusiv cea de salvare si stingere de la mare inaltime, insa nu a mai fost nevoie sa fie folosita. In cladire sunt mai multe depozite ale unor firme si daca focul s-ar fi extins, pagubele materiale ar fi fost foarte mari.

La ora redactarii, incendiul fusese localizat si se lucra la lichidarea lui. Tot atunci se vor stabili si cauzele producerii lui.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.