Un incendiu produs la primele ore ale diminetii la Spitalul de Psihiatrie din Roman, a pus din nou pe jar pompierii, dupa ce in luna ianuarie 2021, un incendiu produs in acelasi spital, s-a soldat cu 4 victime. ”În această dimineață, la ora 06:12, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o baracă amplasată în curtea Spitalului de Psihiatrie din municipiul Roman.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de pompieri Roman (două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD).

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul unei barăci cu structură metalică și panouri de tip sandwich, fără posibilitatea propagării la alte clădiri. Containerul aparține unei societăți comerciale ce execută lucrări de construcții la Spitalul de Psihiatrie din municipiul Roman.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars un birou, un  sistem PC, o imprimantă și documente.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind scurtcircuitul electric. Nu au fost victime”, a declarat lt. Irina Popa, purtator de cuvant ISU Neamt.

I.C. (sursa foto: ISU)

 

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.