O casă construită în pădure (500 de metri de drum) în comuna Pipirig, a fost cuprinsă de flăcări astăzi, în jurul orei 16. Pompierii nu au putut ajunge cu autospecialele până la locul intervenției. O femeie a fost rănită. Flăcările au izbucnit de la o butelie, după ce proprietarii au încercat să o verifice cu flacără deschisă.

În jurul orei 16:50, pompierii au fost solicitați prin apel la 112 să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă în comuna Pipirig.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Pipirig și Detașamentul de pompieri Târgu Neamț.

La sosirea primelor echipaje de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la o casă amplasată în pădure, în localitatea Pluton.

Accesul autospecialelor de intervenție nu s-a putut realiza, casa aflându-se la o distanță de aproximativ 500 m de drum. Alimentarea cu apă s-a realizat cu ajutorul motopompelor, dintr-un pârâu din apropiere.

Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul.

O femeie în vârstă de 38 ani de ani, proprietara locuinței, ce prezenta arsuri la nivelul feței și un traumatism la mâna dreaptă, a fost preluată și transportată de echipajul SMURD la CPU Târgu Neamț.

Cauza probabilă de producere a  incendiului este modulul greșit de verificare a etanșeității buteliei cu GPL prin utilizarea flăcării deschise.(explozia buteliei)”, a declarat lt. Irina Popa- ISU Neamț.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.