Joi, 22.12.2016, la ora 06:50, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin SNUAU 112, despre producerea unui incendiu la un coș de fum al unei chilii din cadrul Mânăstirii Bistrița.

La locul producerii evenimentului s-au deplasat 13 subofiţeri cu 3 autospeciale de lucru cu apă şi spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț, care au lichidat imediat incendiul.

În urma incendiului a ars funinginea din interiorul coșului de fum. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat de funingine.

Pompierii au mai intervenit ieri la alte doua incendii, unul la in Piatra- Neamt la un utilaj, si un altul la Roman, in subsolul unui bloc:

Joi, 22.12.2016, la ora 08:45, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin SNUAU 112, despre producerea unui incendiu la un utilaj tip WOLĂ în municipiul Piatra Neamț.

La locul producerii evenimentului s-au deplasat 6 subofiţeri cu 1 autospecială de lucru cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra-Neamț, care au lichidat incendiul.

În urma incendiului au ars componente ale compartimentului motor. Cauza probabilă a incendiului: efect termic în prezența scurgerilor de lichide combustibile.

Joi, 22.12.2016, la ora 16:53, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin SNUAU 112, despre producerea unui incendiu la subsolul unui bloc din municipiul Roman.

La locul producerii evenimentului s-au deplasat 9 subofiţeri cu 2 autospeciale de lucru cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, care au lichidat incendiul. În urma incendiului au ars deșeuri din materiale plastice și hârtie. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații închise.

Miercuri si joi, pompierii au executat si misiuni de observare a fenomenului de zapor, pe cursul raului Bistrita, in zona Poiana- Teiului:

Miercuri, 21.12.2016, 1 subofițer cu un autoturism de serviciu, din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț – Garda de intervenție nr. 2 Poiana Teiului, a executat 2 misiuni de supraveghere și monitorizare a fenomenului de zăpor pe cursul râului Bistrița în porțiunea baraj Topoliceni – pod Săvinești.

Joi, 22.12.2016, 1 subofițer cu un autoturism de serviciu, din cadrul Detașamentului de pompieri Tîrgu Neamț – Garda de intervenție nr. 2 Poiana Teiului, a executat 2 misiuni de supraveghere și monitorizare a fenomenului de zăpor pe cursul râului Bistrița în porțiunea baraj Topoliceni – pod Săvinești.

Ionut CORFU

sursa: comunicat de presa ISU Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.