Joi, 01.09.2016 la ora 12:42, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la o gospodărie din comuna Alexandru cel Bun, sat Bistrița. La locul intervenției s-au deplasat 3 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars : un fier de călcat, o ușă de lemn și aproximativ 1mp de dușumea din lemn. Cauza probabilă a incendiului: aparat electrocasnic lăsat sub tensiune.

Tot joi, 01.09.2016 au fost si doua incendii de vegetatie uscata. Unul dintre ele a fost  pe domeniul public al orașului Tg. Neamț.  La locul intervenției s-au deplasat 6 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Tg. Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars aproximativ 300 mp de vegetație uscată. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

Un alt incendiu de vegetatie a fost anunţat, prin apel la „112”, în comuna Girov, sat Boțești.  La locul intervenției s-au deplasat 5 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars aproximativ 1400 mp de vegetație uscată și un stog de fân de 1 tonă. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

Ionut CORFU

sursa: ISU Neamt

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.