Un incendiu la un depozit de marfuri en gros de pe str. Dimitrie Leonida din Piatra Neamt, a izbucnit in aceasta dupa-amiaza, in jurul orei 13:30. Flacarile ar fi pornit de la o vitrina frigorifica, iar pagubele produse, sunt destul de importante. ”În această după amiază, prin apel la 112, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la un depozit de produse alimentare și nealimentare situat pe strada Dimitrie Leonida, în municipiul Piatra Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu două autospeciale de stingere, o autospecială complexă pentru intervenție și o ambulanță SMURD.

Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă și degajare mare de fum în zona de expunere și comercializare a unui depozit de produse alimentare și nealimentare.
Până la sosirea forțelor de intervenție, tot personalul aflat pe locul de muncă s-a autoevacuat.

Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite. Au ars aproximativ o tonă de produse alimentare, un frigider și s-au deteriorat mai multe produse din interiorul depozitului.

Pompierii, cu ajutorul echipamentelor specifice, au acționat și pentru evacuarea fumului din interiorul depozitului. Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircut electric (vitrină frigorifică defectă). Nu au fost victime”, a declarat lt. Irina Popa, purtator de cuvant ISU Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.