Un incendiu puternic a izbucnit noaptea trecută într-o gospodărie din comuna Dobreni. A ars integral o bucatarie de vară și o parte din acoperișul casei de locuit. Proprietara, o femeie de 71 de ani, a suferit un atac de panică.

La ora 02:29, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o anexă gospodărească situată în comuna Dobreni. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de Pompieri Piatra-Neamț și SVSU Dobreni.

La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat la o anexă gospodărescă (bucătărie de vară) și la acoperișul casei.
Până la sosirea pompierilor. proprietara locuinței, o femeie de 71 de ani, s-a autoevacuat. Aceasta a fost asistată medical de echipajul SMURD deoarece a suferit un atac de panică.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului în urma căruia au ars anexa gospodărească cu suprafața de 30 mp cu bunurile din interiorul acesteia și 5 mp din acoperișul casei.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric”, a declarat cpt. Irina Popa- ISU Neamț.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.