Zeci de oameni au fost evacuati noaptea trecuta dintr-un bloc din orasul Bicaz, in urma unui incendiu izbucnit intr-o garsoniera. Focul a izbucnit de la o lumanare. ”La ora 02:39, prin apel la 112, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu la o garsonieră dintr-un bloc de locuințe de pe strada Păltiniș în orașul Bicaz.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la SVSU Bicaz și Detașamentul de pompieri Piatra Neamț.

Ajunse la locul solicitării, forțele de intervenție au constatat că incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul unei camere dintr-o garsonieră situată la al doilea etaj. În interiorul garsonierei nu se aflau persoane.

Până la sosirea forțelor de intervenție locatarii din 20 de apartamente s-au autoevacuat. Pompierii au evacuat locatarii din 6 apartamente.

Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars bunuri materiale aflate în interiorul garsonierei (articole de îmbrăcăminte,  obiecte de mobilier etc).

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise (lumânare lăsată nesupravegheată). Nu au fost victime”, a declarat lt. Irina Popa- ISU Neamt.

I.C.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.