Actualizare stire ora 21: ISU Neamt anunta ca posibila cauza de izbucnire a incendiului este in curs de stabilire. De regula, cand se anunta oficial ca inca se lucreaza la stabilirea cauzei, exista suspiciuni de mana criminala. In urma incendiului au fost arse/deteriorate următoarele: tavanul construcției, pe 300 mp., acoperișul acesteia, tâmplăria, mobilierul, televizoarele din incinta, 5 aparate electronice (jocuri de noroc), 4 lăzi frigorifice și conținutul acestora, se mai arata in ultima comunicare ISU Neamt, despre incendiul de la Roznov.

Stirea initiala: Un incendiu puternic se manifesta acum (3 decembrie ora 16) la Roznov, judetul Neamt. Flacarile au cuprins un club/discoteca din apropierea primariei orasului. Localul apartine controversatului personaj, Rotărașu.

La fata locului intervin 4-5 autospeciale de pompieri, insa potrivit martorilor, incendiul este destul de violent, clubul fiind distrus in totalitate. ISU Neamt anunta ca in momentul izbucnirii indendiului, in club erau doua persoane, insa nu exista victime, iar flacarile ar fi fost observate prima data in zona centralei termice.

In urma cu doi ani, bodyguardul patronului clubului, a fost omorat in bataie intr-un alt club, la mica distanta de cel care arde acum. Atunci s-a vehiculat teoria unei razbunari de tip mafiot intre doua grupari rivale, una dintre ele, fiina gruparea Rotarasu.

Crima- reglari de conturi la Roznov. Barbat gasit mort in masina, in aceasta dimineata zdrobit in bataie

Ionut CORFU (sursa foto: ISU Neamt)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.